Historik 2010

20100505134101Victory no 100

20100316212238Sigge o Charlotte

Först och främst vill vi börja med att berätta att det här är nog nått av det roligaste och mest stimulerande vi gjort. Den galna idén att starta en MC klubb för Victoryägare mitt i vintern, fick många i vår närhet att skaka på huvudet (gissa vad våra barn säger!). Men sagt och gjort, nu är det verklighet och det är med mycket stor förväntning vi närmar oss den kommande Mc säsongen. Vi hoppas att ni alla kommer få mycket glädje av medlemskapet i klubben och vår nya hemsida.

Sigge och jag vill också tacka alla som hjälpt till att skapa Victory Club Sweden och gjort det möjligt att förverkliga drömmen om en Victory klubb. Det har krävt mycket arbete av alla idoga styrelsemedlemmar som både lagt ner mycket tid, agerat bollplank och idé-kläckare. Ett speciellt tack till Bengt-Olle Karlsson på Claessons Motor och Niklas Frisk på Polaris Scandinavia för allt stöd och support. Tack också Peter mfl på Charden reklambyrå som haft änglars tålamod med mig och min kreativa sida.

Inget av det hade dock varit meningsfullt om inte alla ni medlemmar hade visat i både ord och handling, att det här med en klubb i verkligheten är en bra idé. Vi hoppas på mycket ”feedback” från er, så att klubben och hemsidan hela tiden blir bättre och att det blir den bästa MC säsongen någonsin.

20100607140001Victoryträff på High Chaparral 2010 092

Redan på torsdagen rullade de första victoryägarna in på ett soligt High Chaparral till vår Victoryträff och antalet bara ökade och ökade hela helgen. Eftersom det var en träff utan anmälning och registrering är vi osäkra på hur många Victoryägare som besökte träffen, klart är dock att antalet deltagare var helt klart över förväntan. Det var en otroligt positiv anda och stämningen var på topp hela tiden. Största behållningen var naturligtvis att få träffa och bekanta sig med alla likasinnade och underbart trevliga Victoryägare från många delar av landet.
På plats fanns också ”Victory Road House” en urhäftig frukost- och fikabuss som Björn, Carro och lilla Alva ombesörjde.  Där hade vi som ”presidentpar” tillsammans med ledningen för Victory dvs Niklas Frisk och Michael pålsson möjlighet att leka kockar att laga en ”hemmalagad” westernfrukost bestående av ägg, bacon, vita bönor, korv, frallor, pålägg, juice, yoghurt och kaffe/the till alla Victoryägare. Kan säga att uppskattningen för detta var mycket stor, i det närmaste obeskrivlig.

Kvällarnas mingel blev också en mycket trivsamma tillställningar där vi fick lära känna verandra lite bättre i ”vått och torrt” som man säger. God mat och många goa skratt, kvällar som vi kommer att minnas med värme länge.

Vid lördagens ”Privata” Victoryutställning var det inte mindre än 22 hojar som glänste ikapp med solen och naturligtvis fanns ”Victory Road Show” bussens hojar  där och glänste med. Det var onekligen en imponerande syn och intresset för att beskåda skönheterna var inte att ta miste på. Intresset höll i sig till långt in på kvällstimmarna när herrarna Niklas och Michael till slut var tvugna att släcka ner belysningen för att få någon timmes sömn.

Victory Club Sweden hade också sitt första årsmöte på lördagen, protokoll från detta kommer att läggas ut på hemsidan så fort det är färdigskrivet och justerat.
Innan dess vill vi i styrelsen passa på att tacka för förtroendet att bli omvalda.

Vi tackar naturligtvis också Victory Motorcycles Scandinadia (Niklas och Micke) som hjälpte oss att möjliggöra och genomföra träffen.

300 000 lite vatten/sekund strömmar ut från luckorna under några minuter och dånar öronbedövande. En upplevelse väl värd turen till Trollhättan, till viss del i regn. Stina och Urban hade arrangerat både trevliga dagar och mycket god mat, det tackar vi för. Pga regn  blev det tyvärr ingen kortegekörning för vår del men senare under lördagen lotsade Urban oss ut på härliga MC vägar och vi fick njuta av en ljumm kvällstur på hojarna istället. Tack också till Anne och Modde som tog väl hand om oss på Torsdagskvällen…

20100723223451Borås Göteborg Trollhättan 039

201010051852201 Kortegestop

Den 13 november bjuder Claessons Motor i Bromölla in till ett VIP arrangemang mellan kl 14.00 – 16.00 för alla Victoryägare. I dagsläget vet vi inte riktigt vad det innebär eller vad som väntar, men det låter bra tycker vi. Alla tillfällen att träffa andra trevliga Victoryägare och medlemmar tar vi vara på, så självklart bygger vi på och föreslår att ni även bokar ett rum på http://www.bromollacamping.se/ (humana priser) så att vi kan passa på att ha en trevlig kväll med mycket snack och umgänge med likasinnade. Lite beroende på hur intresset är bokar vi plats på lokala restaurangen alternativt beställer mat till vandrarhemmet.

Ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter bikers emellan!
Samling kl 14 vid ingången till verkstan.

Hör gärna av er till oss och meddela om ni kommer på info@victoryclub.se

3 Generationer Ness gästar Victory på Mässan

201011032129313Generation_Ness_press (1)

Läs pressreleasen – Klicka här

Medlemsavgift för 2011 är 250 kr
Medlemsavgift – Victoryägares maka/make/sambo/resp är 200 kr

Betalas till Victory Club Sweden bankgiro 477-4139 senast den 31/1 2011.