Ordförande har ordet

Charlotte Andersen

 

Hej alla Bikers

Hoppas att allt är bra med er och att ni hunnit köra mycket hoj och varit på en massa event denna sommar. Vi är nog många som verkligen inte vill att det ska vara så men MC säsongen närma sig slutet för det här året. Fast vi alla vet ju också att det finns en del som kör så länge det inte är snö och lite till.

Lite uppdatering av vad som händer just nu: Vi jobbar stenhårt men många administrativa grejer just nu!

HEMSIDAN – har uppdaterats med några nya efterfrågade funktioner.

 

  • Videogalleri – leder både till våra egna filmer via Dropbox samt Youtube klipp
  • Länkar till Facebook finns både på startsidan (Riks) och under fliken “Väggen” finns länkar till Facebook Regionssidor.
  • På startsidan ser man nu senaste 5 frågorna och svaren från forumet
  • Månadens bild ligger på startsidan
  • Karta med Regionsindelning ligger under fliken “Om VCS”

 

Medlemsregistret är nu uppdaterat. Stina Knutsson, som efter årsmötet tog över administrationen av registret, har lagt ner ett enormt stort arbete och otaliga antal arbetstimmar för att uppdatera det.

MEDLEMSREGISTER – Vid uppdateringen den 5 September var vi:

 

  • Medlemmar = 158 st (Norr = 13 / Väst = 45 / Öst =33 / Syd = 67)
  • Det fanns 34 medlemmar som var registrerade som inte betalt medlemsavgift = Bortplockade
  • 32 medlemmar hade betalat medlemsavgift men som inte fanns med på medlemslistorna = Stina har registrerat in dem i systemet.
  • Några medlemmar saknar mailadresser (behövs för kontakt om inte Stina ska sitta och skicka vanliga brev)
  • En del saknade inloggningsuppgifter = Stina skickar det till de som behöver.

Det är klart att det blivit en del frågor kring detta och har ni fler frågor eller om vi missat något går det bra att kontakta Stina på mobil 0702436934 eller stina__knutsson@hotmail.com

Vi fortsätter arbetet med hemsidan, aktiviteter 2018 och framtidsvisionen Victory & Indian

Vi hörs
//Charlotte

 

Charlotte Andersen

Hoppas att alla, trots det något lynniga sommarvädret, har kunnat njuta av många hojturer och allsköns hojträffar.

Nu går vi strax in i augusti månad som brukar vara lite stabilare i vädret. Så håll tummarna för det. Om inte annat, så heter det ju heter ju att man ska tänka positivt, kanske träningen i att köra i regn, ibland är lite nyttig för oss alla. Ser på Facebook att några av er har gjort riktiga långresor i ur och skur – starkt jobbat!

Om knappt två veckor har styrelsen sitt andra styrelsemöte, det går av stapeln på lördagen i Bromölla i samband med Claessons Victorykörning. Det står mer om det på “Väggen” under nyheter. Vi hoppas att vi blir riktigt många både till körningen och lördag-kvällens umgänge.

 

Uppdatering ang vad styrelsen arbetar med just nu:

Administrativa rutiner – Alla har försökt sätta sig in i de olika administrativa rutinerna som ligger på var och ens bord och titta över hur arbetet kan förenklas och bli tydligt.

Hemsidan – Vi arbetar för fullt med att ta fram en lista på vilka förändringar som ska göras tex datumsortering på forumet, galleri för bilder och filmer, rubriksättning i forumet osv. En del förändringar kan vi göra själv men en del måste göras via Redema.

Regionerna – Regionansvariga håller på att rita om regionskartan. Förhoppningen finns förslag färdigt till styrelsemötet och att den kan spikas då.

Aktiviteter – Det är fullt ös när det gäller att sy ihop resterande av årets aktiviteter samtidigt som planering för nästa års aktiviteter är så smått igång.

 

Sist men inte minst – är det någon av er som har härliga hojbilder som ni kan tänka er att ha med i klubbens almanacka, så skicka dem till mig på charlotte.andersen@victoryclub.se (storleken på bilderna ska vara minst 2-3 MB för att bli bra i tryck).

 

Jag vill börja med att tacka för förtroendet att bli vald till ordförande. Det ska bli både spännande och roligt att ta upp det aktiva arbetet i klubben igen, jag är ju så att säga ett “återbruk” men jag hoppas att jag kan tillföra något nytt till klubben i alla fall.

Många av er känner mig redan, för er som inte gör det, här kommer en kort bakgrundshistorik.

2009 var jag med, som en av sju grundare till klubben. Under åren i styrelsen agerade jag ledamot, vice ordförande och sekreterare. Jag bor i Malmö och kör en mycket tjusig röd Magnum 2015

Den nya styrelsen hade sitt första styrelsemöte i söndags (2/7) Det var ett konstituerande möte. Protokollet finns att läsa på “Väggen”

Det var ett mycket positivt möte där alla hade samlat mängder med energi, inspiration och en gedigen vilja att försöka göra kommande år till det bästa någonsin. Ett år där vi fokuserar på framtiden, kommunikation, aktiviteter och framförallt hitta “Hoj-feeling” när vi träffas, kör hoj och viktigast av allt, ha kul och trevligt tillsammans.

Jag har som ambition att fortlöpande skriva uppdateringar här under rubriken “ordförande har ordet” bl.a. om hur vi i styrelsen arbetar, vad som är aktuellt, hur långt vi kommit. Lufta funderingar och tankar så att vi får lite “feedback” och gemensamt göra klubben till det vi vill att den ska bli.

Vi i den nya styrelsen vill också tacka de avgående styrelsemedlemmar för allt arbete de lagt på klubben. Utan dessa ideella insatser kan ingen klubb fungera.

Sist men inte minst vill jag passa på att önska alla en underbart härlig sommar med många soliga mil på hojen.

Ride safe
// Charlotte Andersen