Ordförande har ordet

Hej Victory lovers. Nu är väl säsongen igång i större delen av landet,och vi ser framemot de träffar som är på gång i de olika regionerna. Nya Hojrock med ny plats och ny tid och fler utställare och billigare priser, gör att det känns som en nytändning där.

Klubben har ju oxå kommit i ett nytt och annorlunda läge, sedan polaris lagt ner vårt älskade  märke, och därför är det extra viktigt att så många som möjligt kommer på vårt årsmöte på hojrock. Har ni ideer och tankar så skriv en motion och skicka den till någon i styrelsen så vi kan forma klubben så som ni önskar i framtiden.

Den 18-20 augusti är det tid för vår sommarträff i Hultsfred, på vandrarhemmet Klostergården, www.klostergard.se  , där får vi en god middag, fredag och lördag kväll och frukostbuffe lördag och söndag morgon. Boendet är i 4 och 6 bäddsrum och stugor. enstaka 2bädds rum finns.

På lördagen blir det bla 5kamp och lite andra hyss och för detta betalar vi det fantastiska priset av 1500 /person.

anmäler till mig på klas.garde@outlook.com  skriv om ni har önskemål om ert boende och ev med vem. jag fördelar rummen efterhand som er anmälan kommer in, så först till kvarn…

kör nu lugnt och försiktigt på vägarna, finns grus kvar. så ses vi  / Klas

OBS OBS OBS SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN  30 MAJ OBS OBS OBS